U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

FAQ studiedag

 Hoe kan ik betalen?

Betalen kan alleen via iDeal. De kosten (incl. btw) voor de Studiedag zijn afhankelijk van het gekozen pakket:

  • Fysieke deelname Studiedag €95,-
  • Fysieke deelname + aanschaf 28e druk Het Oranje Kruis boekje €117,95
  • Fysieke deelname + aanschaf e-learning module DEH  €110,-
  • Fysieke deelname + aanschaf e-learning module DEH èn 28e druk Het Oranje Kruisboekje €130,-
  • Online deelname Studiedag €25,-
  • Online deelname + aanschaf e-learning DEH €40,-


Waarom kan ik alleen via iDeal betalen?
Om foutmeldingen in het systeem en problemen met facturering te voorkomen, hebben we ervoor gekozen alle betalingen voor de Studiedag via iDeal te laten verlopen. Dit is veilig en snel. De deelnemer krijgt na betaling met iDeal een factuur met de betalingsgegevens toegestuurd. Betaalt de werkgever, dan kan deze factuur bij de werkgever worden gedeclareerd. Neem voor vragen contact op met Het Oranje Kruis via studiedag@ehbo.nl.

Kan ik op de factuur een referentienummer laten vermelden?
Bij de factuurgegevens kan achter 'Bestelbonnummer/eigen referentie' een referentie worden achtergelaten. Hier kan ook worden ingevuld voor welke deelnemer de betaling is.

Kan ik meerdere deelnemers tegelijk aanmelden?
Per formulier kan slechts één deelnemer worden aangemeld. Hierop worden ook de workshops en lezingen aangegeven die de deelnemer wil volgen. Let op: bij opgave van meerdere deelnemers dient iedere deelnemer een eigen e-mailadres te hebben!

Wanneer ontvang ik mijn entreebewijs?
Een week voor de Studiedag ontvangen de deelnemers hun entreebewijs op het opgegeven e-mailadres. LET OP: de bevestigingsmail na aanmelding en betaling is GEEN entreebewijs!

Met wie kan ik contact opnemen als ik geen mail met mijn entreebewijs heb ontvangen?
Hierover kan contact worden opgenomen via studiedag@ehbo.nl

Hoeveel accreditatiepunten krijg ik voor deze dag?
Voor het volgen van de gehele fysieke studiedag ontvangt u 2 punten voor onderdeel 2, 1 voor onderdeel 4 en 1 voor onderdeel 5.  Voor het volgen van de gehele digitale studiedag ontvangt u 1 punt voor onderdeel 2, 1 voor onderdeel 4 en 1 voor onderdeel 5. Het is voor het toekennen van de accreditatiepunten van belang dat dat diplomanummers juist zijn ingevuld op het aanmeldingsformulier en deelnemers zowel bij binnenkomst als bij vertrek het entreebewijs laat scannen.

Wanneer ik eerder vertrek, ontvang ik dan wel mijn accreditatiepunten?
Accreditatiepunten worden toebedeeld per dagdeel. Deelnemers die na het ochtendgedeelte of halverwege de middag vertrekken, ontvangen een deel van de punten. Vergeet daarom niet de toegangskaart te scannen bij aankomst én vertrek.

Hoe laat kan ik naar binnen?
Vanaf 9.30 uur gaan de deuren open en is iedereen van harte welkom. In verband met de laatste voorbereidingen is het helaas niet mogelijk deelnemers eerder binnen te laten. Het programma start om 10.00 uur.

Kan ik gratis parkeren bij het NBC?
Ja, er zijn 1.200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Hoe kom ik met openbaar vervoer bij het NBC?
Neem vanuit het Jaarbeursplein Utrecht de sneltram naar Nieuwegein-Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Stap na ongeveer 15 minuten uit bij halte Zuilenstein en steek de weg over naar het NBC Congrescentrum.

Ik ben verhinderd maar heb een vervanger gevonden. Hoe pak ik dat aan?
Bericht Het Oranje Kruis hierover via de mail: studiedag@ehbo.nl. Regel de betaling onderling met de  vervanger.

Kan ik na afloop de presentaties online bekijken?
Sommige sprekers stellen hun presentatie tijdelijk beschikbaar op onze website Hetoranjekruis.nl.

  • Afbeelding in footer website 2.0.png