U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Zaterdag 6 november 2021

Studiedag 2021: Verbinden

Wat? 
Een dag vol (interactieve) workshops, lezingen, bijpraatmomentjes, versnaperingen en uitwisselingen van ideeën. Op de informatiemarkt bieden verschillende bedrijven hun producten en diensten aan. Een dag om eindelijk weer eens bij elkaar te komen, live of online.

Lees in het bijgevoegde programma meer over de workshops en lezingen.

Wanneer en waar?
Onze jaarlijkse Studiedag vindt dit keer plaats op zaterdag 6 november 2021 van 10.00 tot 15.30 uur in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Nieuw: dit jaar zal de Studiedag in hybridevorm gegeven worden! Hiermee is een groot deel van de dag ook online te volgen. Kun of wil je niet live in Nieuwegein aanwezig zijn, bestel dan een kaartje voor het onlinegedeelte. Zo hoef je ook thuis niets te missen.

Voor wie?
Instructeurs Eerste Hulp, examinatoren, consulenten, lotusslachtoffers, artsen (in opleiding), verpleegkundigen (in opleiding), bestuurders van verenigingen, onderwijzers en iedereen die geïnteresseerd is in EHBO.

Nederlandse Richtlijnen 2021 en 28e druk
In juni zijn de nieuwe Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp gepubliceerd. Deze worden onder andere doorgevoerd in de eindtermen van Het Oranje Kruis. Hoe zijn de richtlijnen tot stand gekomen en wie werkten hieraan mee? Op welke manier komen deze richtlijnen terug in de 28e druk van Het Oranje Kruis boekje? In een actieve bijeenkomst vertellen verschillende betrokkenen over hoe het proces verlopen is en zal een panel vragen van de deelnemers beantwoorden.

Kosten en aanmelden
Om ook in deze nog steeds onzekere tijden zoveel mogelijk mensen gelegenheid te geven de Studiedag bij te wonen, is gekozen voor een hybride vorm. Hierin zullen de workshops en lezingen zowel live als (grotendeels) online te volgen zijn. We doen er alles aan zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden. Tevens zijn combinatiepakketten mogelijk, met aanschaf van de 28e druk van Het Oranje Kruis boekje of e-learning.

  • Fysieke deelname Studiedag €   95,-
  • Fysieke deelname + aanschaf 28e druk Het Oranje Kruis boekje  € 117,95
  • Fysieke deelname + aanschaf e-learning module DEH € 110,-
  • Online deelname Studiedag €   25,-
  • Online deelname + aanschaf e-learning DEH €   40,-

Deze bedragen zijn inclusief btw. Fysieke deelname aan de Studiedag is inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen gedurende de dag.

Aanmelden kan t/m 31 oktober 2021. Betalen kan alleen via iDeal. Het entreebewijs wordt een week voor de Studiedag per mail gestuurd naar het bij de aanmelding opgegeven e-mailadres.

Door corona leven we helaas nog steeds in onzekere tijden. Het Oranje Kruis zal ook tijdens de Studiedag het overheidsbeleid volgen inzake te nemen veiligheidsmaatregelen. Mocht het om veiligheidsredenen toch niet mogelijk zijn de Studiedag 2021 door te laten gaan, dan zullen we hierover tijdig informeren en de reeds betaalde gelden retourneren. 

Tot zaterdag 6 november!

  • Afbeelding in footer website 2.0.png